Be an Example! Be a witness in everywhere

Life Cycle and Maturity

Posted in Slot by Be example on April 3, 2008

Born…

Being baby and little children… (with that childish mental attitude)

Grow up… (start to leave that childish mental attitude)

Mature….

Ready to married and have kids… (haha)

Older….

See your kids grow like you grew… (ya gak sih ?)

Dead…

 

Huahh, what a life…

I’m not ready to be mature… (I think)

Nobody teach me to be mature. It’s a process by ourself. And enter my ‘twenties’… My desire to be ‘mature’ just gone…(lho ?). Believe me, in my teenage years I want to be mature. Tapi gak ngerti, kenapa sekarang kok ilang ya ? (hehe)

Apa karena gw berpikir maturity is less laugh ? Everyone’s busy with their own problem… ? And you should’ve take care of yourself ? (ya iyalahhh yaaaaa…dari dulu juga diriku begitu – siapa juga yang ngurusin gw kalo bukan gw sendiri haha)

Not fun world…Less touch…

But it’s not meant that I’m still wanna be a kid. Everyone’s must going to be mature. It’s a sign that you grow. Apa yang diberi lebih, tanggung jawabnya juga lebih, and the reward juga lebih dunkzz…hehe.

It’s not about the burden as mature people. I do ready for that.

It’s not about ‘learn to be wise’ as mature people. I must ready for that.

It’s not about ‘learn to be strong’ as mature people. I must ready for that.

Even sometime, gw malu dengan anak-anak kecil jalanan yang gw liat di jalanan. I think they are that stronger people ! Gw rasa mereka gak nyadarin kalo sebenarnya keadaan mereka di bawah rata-rata orang. That’s why I never saw them cry on the street… (sepanjang yang gw inget) They just having fun with their life on the street… Showing their ‘muka kasian pak…’ Abiz minta-minta, ketawa ngikik lagi…Hoho. Yea, I think they’re stronger kids…(without the knowledge about what are they suppose to be)

Back to maturity…Maybe for me…it’s about….

…….

Maturity means alone. Because people around you see you as mature people… Mature people don’t need guidance. Mature people can do everything by themselves. Mature people don’t need to find good quality friendship. Cause it’s not the time for looking friend anymore, but it’s time for looking a mate…So you both can get older together… And die together like Romeo and Juliet…(haha *satire mode on*)

Am I correct ?

I analyze my own problem with writing. That’s the question that I need to answer by myself.

Yea I think that’s the problem.

I invite my friends to make any comment…(specially my IT girls, that always have deep thoughts – ceileee)

What do you think, ce Fay ? (hehe) I think it’s still the same syndrome…(haha)

Beside that, enter my ‘twenties’ juga ngebikin personal question dari big family berubah… Such as, ‘So, siapa calonnya ?’

Deep in my heart, “My goodnesssssss…. I feel like Ringgo….!”

Cengir-cengir kuda aje deh gw…. Hahaha.

Gile ye, pada lupa ma umur gw kali… Masih 21 juga…

Palagi waktu big fam meeting baru-baru ini, gw ketemu dengan sodarikyu (yg kalo dalam keluarga tuh sebenarnya dia ponakan gw!) yang juga temen main masa kecilku… Sama-sama ingusan bareng, sama-sama lari bareng, sama-sama main petak umpet bareng, sama-sama ngerjain sodari gw yang lain… En sekarang dia udah married… ! Hahaha… I felt like I’m still a kid. Dan semua orang di sekitar gw changing and older…

Back to big fam…

Sebelum pulang mereka kasih komentar, en komentar mereka, “Cari yang bagus ya, Tam…”

Errgghhh…..

They were talking about cool stuffs, right ?

Yeaaa rightttt, definetly Macbook adalah Notebook paling bagusssss….

Dan gw lagi jatuh cinta ama Linux OS yang namanya Ubuntu…

Hehehe…

Things to learn :

don’t talk about mate with a geek, cause for them, their mate is gadget and cool software… -D

Tagged with:

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: